TRAJNA ŠMINKA

Trajna šminka omogucuje Vam prirodan izgled u svako doba. Mnogi ce u Vašoj okolini primetiti razliku, ali taj zahvat ucinice da ne izgledate kao da imate make up, nego kao da ga ne trebate. Tretman je poprilicno jednostavan i bezbolan, a metoda se izvodi aplikacijom boje nekoliko milimetara pod kožu.

Trajna šminka je tehnika ubacivanja pigmentne boje biljno mineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem linija i posebnim nacinom sencenja.

Ne postoje alergije – kontraindikacije su šecerna bolest, ili transplantovana koža.

* Obrve *

Od potpunog pomeranja luka, do popunjavanja kroz postojece dlacice – ali prateci fizionomiju lica – vaše obrve ce podariti licu potpuno novi i vedriji izgled.

U salonu ne radimo ništa dok se prethodno oblik obrva ne iscrta kreonom u više varijanti, u cilju usaglašavanja sa željama klijenta.

Studio preferira tehniku “japanska metoda” (iscrtavanje dlacica po dlacica) jer u tom slucaju obrve deluju vrlo prirodno. oblikuju se po licnoj želji i u skladu s bojom ociju, kose i tena. Nakon postupka obrve izgledaju potpuno prirodno, a izgled im se nece promeniti pod uticajem vode, vrucine ili u ostalim situacijama.

* Oci *

Radi se izvlacenje linijom gornjih kapaka (tkz. eye liner) a po želji može i donjih. Mogu ici celom dužinom kapka, a mogu biti delimicne. Debljina linija i izbor boje su individualni.

* Usne *

Kod usana se radi izvlacenje kontura linija usana, ali i popunjavanje cele površine usana (po želji klijenta), cime se može postici izvesna korekcija usana i izražajnost. Spektar boja ce vam pomoci da izaberete boju koja najviše odgovara vašem licu i boji kože.

Postojanost boje je individualna i zavisi od metabolizma i starosti klijenta. Traje od 2.5 god. (za svetle nijanse) do 5 god. (za tamnije nijanse).