MASAŽE

Moc dodira je blagotvorna. Priuštite sebi kvalitetnu masažu ili iznenadite dragu osobu. Masaža je dar koji deluje na onog ko je prima, ali i na onog ko je pruža...

Ukoliko imate ceste bolove u ledima, napeti ste i loše spavate - izaberite relax masažu ili masažu leda vulkanskim kamenjem u trajanju od 30-60 minuta ili ako želite da zadržite top formu i ne dozvolite celulitu da uzme maha, opredelite se za anticelulit masažu, a za sve sportiste ili one koji se tako osecaju obezbedili smo i sportsku masažu.

RELAX MASAZA je blaga prijatna rucna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Cilj ove masaže je negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišica. Masaža se moze raditi kao parcijalna ili celo telo.

ANTICELULIT MASAZA vrši se sa ciljem poboljšanja cirkulacije i eliminisanja štetnih produkata metabolizma i koji u osnovi cine celulit. Izvodi se posebnim drenažnim pokretima i pritiskom na odredene tacke koji se zovu limfni cvorovi.

Ovom procedurom postiže se izbacivanje vode i detoksikacija organizma (oslobadanje od štetnih i toksicnih materija koje se talože na kriticnim delovima), poboljšava venska i mikrocirkulacija. Zadržavanje tecnosti cini da se toksini gomilaju oko masnog tkiva, prodiruci naviše i na površini kože stvaraju izgled narandžine kore.

SPORTSKA MASAZA je poseban tip masaže koji se preporucuje kako profesionalnim sportistima tako i rekreativcima, kao i svima cije je telo izloženo vecim naporima. Zagrevanje i opuštanje tkiva, poboljšavanje cirkulacije, poravnavanje mišicnih vlakana, ubrzavanje izbacivanja mlecnih kiselina iz organizma, razlog su za primenu sportske masaže.

MASAZA VULKANSKIM KAMENJEM je specijalna vrsta masaže, koja pomaže u opuštanju napetih mišica, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem. Koristi kod onih osoba koje imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u ledima kao i kod nekih reumatskih stanja, a zvukovi lupkanja kamenja deluje relaksirajuce.

Dokazano je da vulkansko kamenje sadrži elektromagnetna svojstva koja u dodiru sa telom ima izuzetno pozitivan i rehabilitujuci efekat kako na mesto na koje se postave tako i na organizam u celini.

Za pun efekat kod upornog bola potrebno je uraditi od 2-4 masaže u kontinuitetu.

Prepustite se rukama profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom i uživajte!!!