KURSEVI DEPILACIJA

KURSEVI U PONUDI:

 • KURS TOPLE I HLADNE DEPILACIJE
 • KURS DEPILACIJE ŠEĆERNOM PASTOM


 • KURS TOPLE I HLADNE DEPILACIJE

  Neželjene dlacice su uvek problem broj jedan. Složicete se sa nama da nežna koža, bez dlacica, izgleda mnogo primamljivije kako na ženama, tako i na muškarcima…

  Zato posebno treba obratiti pažnju da kožu održavamo glatkom i pazimo da se na njoj ne pojavi nijedna suvišna dlacica. Brijaci nisu neko rešenje, jer nam takva svakodnevna obaveza ne treba, zato se odlucite za depilaciju i prepustite se profesionalcima!

  Za razliku od brijanja nakon depilacije duže vreme vam ne rastu dlake iz razloga jer se uklanjaju u korenu. Uraditi kompletnu depilaciju tela puno je pametnije od brijanja, jer ce vaša koža biti duže vreme glatka i nežna. Depilaciju mozete raditi hladnim ili toplim voskom, po Vasem izboru.

  Upoznajte se i naučite sve potrebne detalje kvalitetne depilacije svih regija tela. Teoretsko-praktična nastava depilacije podrazumeva kurs depilacije, u 5 tematskih celina:

  • Poznavanje materijala, kože i priprema voska
  • Bolesti kože, koža lica, reakcije kože na tretman
  • Depilacija ruku i nogu
  • Depilacija leđa, stomaka i grudi
  • Intimna ženska depilacija, depilacija prepona i depilacija lica, nausnica i pazuha  KURS DEPILACIJE ŠEĆERNOM PASTOM

  Formula stara preko 2000 godina promenila je higijenske navike žena širom sveta. Idealna kombinacija šecera i lekovitih biljnih sastojaka omogucila je šecernoj pasti osvajanjenja prestižnijih svetskih nagrada i sertifikata.

  CLEOPATRA - šećerna pasta za depilaciju - višestruko je međunarodno nagrađivana pasta i br.1 depilacijski proizvod u svetu:

  • Zlatna medalja za inovaciju (Ženeva 2011)
  • Srebrna medalja za inovaciju (Seul 2011)
  • ECOCERT sertifikat
  • HALAL sertifikat

  Šecerna pasta se sastoji od 100% prirodnih proizvoda, bez ikakvih hemijskih dodataka ili aditiva za razliku od voska gde vecina sadrži neke dodatke koji mogu uzrokovati iritaciju kože ili cak alergije kod klijenata sa osetljivom kožom! Vecina klijenata odmah nakon prvog ili drugog tretmana vidi poboljšanje kod same dlake, u nekim slucajevima i smanjenje maljavosti, a onda i poboljšanje stanja kože.

  Depilacija šecernom pastom trenutno je najtraženija metoda uklanjanja dlacica. Pogodna je za osobe sa osetljivom kožom, upravo zato što nema pucanja kapilara i nastanka crvenih tackica uzrokovanih klasicnim uklanjanjem u smeru rasta dlacica. Nadalje, manje je bolan proces od obicne depilacije. Dlacice mogu biti i 2mm duge kako bi se aplicirala pasta, koja je napravljena samo od prirodnih sastojaka koje ne izazivaju alergijske reakcije i crvenilo koze.

  Nanošenje paste u suprotnom smeru rasta dlacica i uklanjanje u smeru rasta je tehnika depilacije koja dugorocno sprecava urastanja, upale i crvenila.

  Tako tretirane dlacice rede rastu i u pravilu se vracaju proredene nakon 4 - 6 nedelja. S vremenom, folikul dlake i njen koren u potpunosti slabe, što rezultira trajnoj depilaciji. Ova metoda je izuzetna jer se uklanja do 90% dlacica s korenom, dok se klasicnom depilacijom uklanja samo 50%. Buduci da je šecer odlican prirodan konzervans, njegova uloga je s tim bolja te deluje antialergijski na osetljivu kožu.

  Svi proizvodi za profesionalno korišćenje dodatno sadrže ENZIM PAPAIN koji dokazano usporava rast dlačica.

  Dodite i uverite se u našu strucnost!!!

  Svi kursevi se rade pod ugovorom i u saradnji sa Univerzitetom ZNANJE Zemun