NEHIRURSKA LIPOSUKCIJA (LIPOLIZA)

Nehirurška lipoliza predstavlja jednu od najefikasnijih savremenih metoda koje se koriste u borbi protih gojaznosti i celulita, a o njenoj efikasnosti dovoljno govori i to što je popularno nazivaju liposukcijom bez igle. Prilikom tretmana masti se odstranjuju selektivno i ciljano.

Ultrazvucna lipoliza, zamena za liposukciju!

Jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne celije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl. Metoda koristi novopatentiranu ultrazvucnu terapiju, talase odredene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specificnu dubinu, ciljajuci masne celije u potkožnom tkivu. Tako usmerena energija talasa deluje iskljucivo na masne celije - membrane pucaju, masnoca se izliva u meducelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoc prisutnih enzima, razgraduje i limfnim sistemom elimniniše iz tela.

Salon Astradas je oduvek zastupao neinvazivne, a efikasne i prijatne metode. Sa ovim tretmanom je moguce potpuno bezbolno, posle samo oko 60min izgubiti nekoliko stotina grama masnih celija ZAUVEK, a to se vidi po smanjenju obima od oko 2-5 cm na mestima gde postoje naslage sala ili masni celulit. "Glava" aparata po koži klizi preko nanetog kontaktnog gela, uz blago zujanje koje asocira na delotvornost, a osecaj toplote i relaksacije su jedine pratece "pojave".

KOLIKO CESTO SE RADE TRETMANI?

Tretmani se rade jednom u sedam dana, ili cesce ako se tretira razlicita regija, sa pratecom obaveznom limfnom drenažom (rucnom ili aparaturnom).

KOLIKO TRAJU REZULTATI?

Izmereni gubitak se ne vraca, jer se te uništene masne celije ne regenerišu. Svakim narednim tretmanom telo se sve više i lepše reoblikuje, a takode i još mesec dana posle poslednjeg tretmana (od 4 do 8 potrebno u proseku). Poželjno je samo da se narednih dana kombinuju: povecan unos tecnosti, racionalna ishrana i fizicka aktivnost.

Napomena: potrebna fizicka aktivnost se može delom nadomestiti niskofrekventnim elektro-stimulacijama odgovarajucih mišicnih grupa, što dovodi do ubrzanog sagorevanja oslobodene masti.

ZA KOGA NIJE NEHIRURSKA LIPOLIZA

Liposukcija ili (lipoliza) se bori protiv lokalizovanih masnih celija, a ne protiv preterane gojaznosti. Takode, ne rade se trudnice, osobe sa dijabetesom, bubrežnim obolenjima, tumorima i sl.