TRETMANI ZA REPARACIJU KOSE

ARGAN MASKA

Argan maska je pre svega namenjena suvoj i oštecenoj kosi. Kombinacija ulja iz australijskog oraha i argana, zajedno sa uljem Tea drveta (cajevca), kamilice, Aloe i ekstrakta algi reaktivira i obnavlja kosu, ostavljajuci je duboko nahranjenom, sa dugotrajnim efektom elasticnosti i izuzetnog sjaja.

Argan maska služi za revitalizaciju i obnavljanje suve i oštecene kose.

Kombinacija ulja iz australijskog oraha i argana, zajedno sa uljem Tea drveta (cajevca), kamilice, Aloe i ekstrakta algi reaktivira i obnavlja kosu, ostavljajuci je duboko nahranjenom, sa dugotrajnim efektom elasticnosti i izuzetnog sjaja.

Tretman podrazumeva: Pranje kose specijalnim šamponom za dubinsko pranje na bazi mentola, kako bi se odstranile dubinski sve necistoce sa kose i temena glave, potom se na izfrotiranu kosu nanosi ARGAN maska, rascešljava specijalnim MACADAMIA cešljem i ostavlja da odstoji 15-20 min. Kosa se posle toga temeljno ispere toplom vodom.

MACADAMIA CESALJ je napravljen korišcenjem inovativne tehnologije, koja omogucava spajanje MACADAMIA ulja za tretman obnavljanja kose, direktno sa specijalno formulisanim smolama. Krajnji rezultat predstavlja jedinstveni cešalj za lako rašcešljavanje kose, za ciju izradu je u potpunosti korišceno specijalno Macadamia ulje. Redovnom upotrebom cešlja pojacavaju se sve prednosti cudesne ARGAN maske za obnavljanje oštecene kose. Cešalj se koristi za kosu kao što biste koristili i redovan cešalj.

ISPROBAJTE NEŠTO SASVIM NOVO NA TRŽIŠTU, I UŽIVAJTE U VAŠOJ LEPOJ I OPORAVLJENOJ KOSI!