NOVO HIT U SVETU - TRUE KERATIN

PRVI KERATIN ORGANSKOG POREKLA

True Keratin je američki brend koji proizvodi proizvode za negu kose na bazi organski gajenih biljaka. Glavni proizvod je Keratin Sistem za negu kose. Fukncioniše poput brazilskog keratina s tim što je mnogo kvalitetniji i ne ostavlja kosu suvom kada delovanje keratina prođe.

Postoje tri vrste keratina:

1. MANDARIN

Nega bez ispravljanja. Imate kovrdžavu kosu a voleli bi ste da stavite keratin? Mandarina je pravi izbor za Vas.
Dodaje kosi keratin i negu iz Organic mandarine pri tom ne ispravlja kovrdže. Sjajno za kovrdžave kose.

2. CHOCO

Hidratantna nega. Efekat slabijeg ispravljanja i jake hidratacije. Preporučujemo za izrazito suve kose kojima ispravljanje nije najvažnije. Zbog svog izrazito negujućeg delovanja Choco je najtraženiji od svih True Ceratina.

3. ACAI BERRY

Najjače ispravljanje kose iz True Ceratin linije. Acai Berry preporučujemo damama koje bi htele duži efekat ravne kose.

Osnovni sastojci True Keratina su:

Aloe Vera

Aloja je od davnina poznata kao najlekovitija biljka na svetu. True Keratin koristi unutrašnji gel u svojim proizvodima zato što je prebogat aminokiselinama, vitaminima i enzimima koji pomažu kosi da zadrži čvrstinu.

Argan Ulje

Najtraženije svetsko ulje zbog specijalne metode ručne ekstrakcije i ploda drveta Argania Spinosa. Zbog svog posebnog sastava naziva se još i Tečno Zlato. Argan ulje smiruje i hrani dlaku. Sprečava efekat raščupane kose i daje dlaci uljani omotač koji sprečava isparavanje vode i time čini dlaku hidratantnijom.

Akai Beri Bobice

Ove bobice sadrže aminokiseline koje se vezuju duboko u strukturu dlake pomažući joj da ostane čvrsta i ravna duže vreme.

Kakao

Ekstrakt kakaa je savršena hidratacija za kosu. Bogat vitaminima i Omega 3 masnim kiselinama idealan je za suvu i pretretiranu kosu. Daje kosi sjaj i svežinu

Mandarina

Ovo egzotično voće je bogato vitaminima i proteinima koje pomažu mrtvoj i beživotnoj kosi. Kosa koja je kovrdžava najčešće je i suva i beživotna, bez izražajne težine samo se upetlja u kovrdže. Mandarina joj pomaže da se ne rasčupa i umrsi.

Ekstrakt keratina iz ovčije vune

Najsličniji keratin ljudskom keratinu je keratin iz ovčije vune. Niske molekularne težine idealan je za keratinski tretman za negu zato što se lako vezuje za dlaku. Takođe prodire duboko u korteks i popunjava oštećenja nastala pretretiranjem dlake. Upravo ovaj sastojak je omogućio da True Keratin postane lider u organskim keratinskim tretmanima.

Ostali organski sastojci True Keratina su:

Grejpfrut, Zeleni čaj, Neven, Pirinač, Suncokret, Pšenica, Malina

Kako keratinski tretman deluje?

True Keratina je u osnovi zamišljen prvenstveno kao tretman za negu. Procesom ubacivanja keratina u dlaku ubacuju se i hranjivi sastojci iz organski gajenih biljaka. Dlaka postaje sjajna i negovana. Samim ubacivanjem keratina u dalku dobijamo i efekat ispravljanja kose. Da ne bude zabune, keratinski tretman ne može da zameni frizera i njegovo feniranje. Ono što može da uradi jeste da nam olakša samostalno sređivanje kose.

Kosu ćemo kod kuće sređivati za 80 do 90% manje vremena. Lakše sušenje i lakše oblikovanje kose smanjuje stres i omogućava da imamo lepu kosu dokle god nam traje efekat tretmana.

Da li keratin oštećuje kosu?

Keratinski tretman je već jako popularan i poznat. Poznate su i određene nus pojave: tipa jako oštećene i isušene kose mesecima nakon keratinskog tretmana. Do ovoga može doći nestručnom primenom preparata kao i pogrešnim izborom keratinskog tretmana. Kada uradite True Keratin ovih nus pojava neće biti zato što je True Keratin jako blag za kosu. Bez suvišne hemije dobijamo jako lepu i negovanu kosu.

Da li meni treba keratin?

Keratinski tretman treba svakoj dami koja:

Želi brzo i lako da sredi svoju kosu kod kuće
Želi da privremeno ispravi kosu
Želi da nahrani kosu organskim sastojcima
Ima jako kovrdžavu i suvu kosu
Ima nemirnu kosu koju treba ukrotiti, bez obzira na dužinu
Se trenutno nalazi u fazi puštanja kose
Keratinski tretman ne bi trebalo da rade trudnice i dojilje. Ne verujemo da može ozbiljno da naškodi ali nećemo ni da ispitujemo.

Koliko traje efekat i kako se održava keratin?

Efekat True Keratina traje od 3 do 6 meseci, sve u zavisnosti od stepena oštećenosti dlake i kako se kosa održava. Pošto se efekat lagano gubi poput ispiranja boje sa krajeve, recimo, potrebno je kosu i dalje hraniti i čuvati keratin u dlaci. To se postiže kvalitetnom organskom negom. Obezbedili smo najkvalitetnije šampone i maske za sve zainteresovane na bazi čiste Aloe Vere i Matičnog Mleča koji su prebogati proteinima i u stanju su da hrane keratin duže vreme. Naši šamponi su bez štetnog SLESa koji isušuje dlaku i ispira keratin. Naši šamponi koriste ekstrakt suncokreta kao agens za penu. Upotreba ovakvih šampona i maski produžuje efekat trajanja keratina.

Priuštite vašoj kosi True Keratin!