3D LIFTING MEZONITIMA

Terapija 3D mezonitima, tj. Aplikacija finih biorazgradivih niti je impresivna i prestižna neinvazivna kozmetsko-medicinska procedura kojom se savršeno postiže efekat podmlađivanja kože i lifting tkiva. Procedura se izvodi uz pomoć fine gipke igle kroz koju je provučena nit od biorazgradivog materijala debljine 0,07mm-0,15mm i dužine 3-16cm. Uvođenjem igle kroz kožu ubacuje se nit koja na mestu implantacije ostaje 6-9 meseci te na taj način aktivira regenerativne procese i mehaničku stimulaciju zarastanja i kontrakcije tkiva.

Mezonitima se postiže neoperativni lifting lica – uspešno se koriguje problem nazolabijalnih bora, spuštenih obrva, kesica i bora oko očiju, usana, podvaljka, dubokih bora vrata, čela i dekoltea.

Pored toga, takođe se pokazala efikasna i primena u lipolitičkim procedurama kao sredstvo mehaničke podrške te u konturiranju i remodelovanju tela. Kako je rezultat remodelovanje tkiva – strije i opušteno tkivo se uspešno tretiraju imajući za posledicu učvršćivanje i bolji estetski izgled.

Ko je pravi kandidat za lifting 3D mezonitima?

Najbolji kandidati su muškarci ili žene sa izraženim borama u gornjoj 1/3 lica (čelo), opuštenom srednjom 1/3 lica (obrazi, obrve, donji kapci), i donjom 1/3 lica i vrata.

Ko sprovodi proceduru?

Samo kvalifikovani lekari koji imaju sertifikat o završenoj edukaciji za primenu 3D mezoniti.

Koliko traje efekat nakon tretmana?

Efekat zavisi od starosti pacijenta u trenutku procedure, nivoa opuštenosti kože i broja aplikovanih niti.

Koji su neželjeni efekti?

To je veoma bezbedna procedura i komplikacije su veoma retke. Minorne posledice su prolazni otok i eventualno hematom na mestu uboda. Pacijent može da oseća blago zatezanje na mestu aplikacije niti ali taj osećaj jenjava nakon nekoliko dana.

Cena zavisi od kompleksnosti svakog pojedinačnog slucaja. Od svog lekara pacijent dobija detaljnu informaciju nakon pregleda.

Zakažite ODMAH!