PEDIKIR

Negovana i lepa stopala danas nisu luksuz, vec potreba i sastavni deo uredne i negovane žene i muškarca. Ne samo da je važno da Vam stopala izgledaju lepo, vec je isto tako bitno i da budu zdrava i negovana.

Noge i stopala generalno su najviše izloženi fizickim opterecenjima, a koža stopala brojnim spoljašnjim i unutrašnjim uticajima. Kako bi ste sprecili pojavu zdravstvenih i estetskih problema i bolova svojim stopalima morate podariti strucni medicinski, estetski ili SPA pedikir uz obaveznu masažu stopala.

Jeste li znali da pri svakom koraku naše noge nose težinu tri puta vecu od težine našeg tela? Stoga su upravo noge i stopala u najvecoj meri izložena fizickim opterecenjima. Pored toga, koža stopala stari mnogo brže od kože na ostalim delovima tela. Neprimerena i nepravilno oblikovana obuca Vašoj koži onemogucuje disanje i uzrokuje prekomerno znojenje. Medicinski pedikir nije samo tretman koji ce ulepšati, nego i podmladiti i obnoviti Vaša stopala. Uklanja se zadebljala koža, urasli nokti, oblikuju se nožni nokti, umasirava se ulje i krema za umirenje i omekšavanje Vaših stopala, stvarajuci osecaj lakoce i poleta. Tretman takode ukljucuje i kupku za stopala, masazu stopala i lakiranje noktiju, naravno po Vasoj zelji.

Trebate se samo prepustiti u sigurne ruke strucnjaka koji ce Vasim stopalima sa dobro istretiranim noktima podariti novu lepotu i sjaj.