SUPERSONIC TITANIJUM Tretmani lica

SUPERSONIC TITANIJUM - Tretmani lica

Problem akni, mitesera nastaju u ranom pobertetu. Usled ne adekvatnog lecenja ostaju dugotrajne, a cak i posledice do kraja života, što prouzrokuje veliku ne sigurnost. u istom i kasnijem periodu života.

Salon Asradas ima rešenje i za to: TRETMAN SUPERSONIC TITANIJUM

Koristi mehaničku vibraciju od tristotine miliona puta u sekundi, što dovodi do vibracije citavog tela i specijalne funkcije masiranja ćelija. Takode poboljšava metabolizam ćelije, kao i cirkulaciju krvi. Tako dolazi do aktiviranja celija i hranjenja kožnog tkiva, što rezultuje sjajnom i zategnutom kožom.

Koristeci funkciju mehaničke masaže supersoničnim signalom regulišu se promene membrane potkožnih ćelija, dok se takode poboljšava cirkulacija krvi i metabolizam, što dovodi do uklanjanja oziljaka od akni, crvenila lica, ožiljaka, bora, podliva , uklanja podočnjake i crne krugove oko očiju.

Sigurnost je zagarantovana, bez opasnosti od električnog udara ili opekotina.

Koliko tretmana se preporucuje?

Nekada je i jedan dovoljan ali su preporučljiva od 3 do 5 tretmana.

O nama:

Posle dužeg ispitivanje tržišta, shvatili smo da su potrebe savremenog čoveka sve zahtevnije i zahtevaju da dobiju visoke rezultate za kratko vreme po pitanju lica i tela. Zato smo se opredelili da Vam predstavimo i tretmane aparaturnom tehnikom. Tretmani traju relativno kratko, a daju visoke rezultate. Trudićemo se da pratimo svetske trendove i sve nove kozmeticke inovacije u cilju poboljšanja naših usluga.

Ko ne sme koristiti naše usluge:

1. trudnice i žene u toku menstrualnog ciklusa.
2. epilepticari
3. pacijenti sa malignim oboljenjima
4. pacijenti cije se rane nisu zalecile nakon operacije
5. sa akutnim ili zaraznim bolestima
6. sa srcanim bolestima ili pejmejkerom
7. bolestima bubrega(kamen, pesak...)
8. Osobe koje imaju pirsing na polnim organima
9. Osobe sa povišenom temperaturom
10. Genetska hiperosetljivost