PREVENT S5

Najsavremenija Prevencija magnetnim talasima pomocu 600 analiza za 60 sekundi uz tumačenje i konsultaciju doktora specijaliste preventivne medicine

Skener vašeg zdravlja za celu porodicu aparatom budućnosti Prevent S5

Preventiva je prvi korak u zdravlje koje je fizičko, psihičko i materijalno blagostanje

Aparat Prevent S5 omogućuje za Vas i Vašu porodicu brze jednostavne i precizne rezultate merenja u trajanju od 60 sekundi gde će se izvršiti 600 analiza aktuelnog zdravstvenog stanja bez vađenja krvi, zračenja i neprijatnih ispitivanja uz konsultaciju doktora specijaliste preventivne medicine.

Posvetite jedan minut za očuvanje zdravlja sebi i svojoj porodici

PREVENT S5 ....Aparat budućnosti je.....

Prevent S5 koristi metodu elektromagnetnih talasa za pregled i najnovija dostignuća iz medicine, bioinformacione tehnologije i elektrotehnike.

Najsavremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koristi magnetnu rezonancu i merenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tela. Dijagnostika je nastala u Sovjetskom Savezu za potrebe svemirskog programa i vazduhoplovstva, a primenjivana za kontrolu zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih sportista-olimpijaca i ljudi specijalnih zanimanja. Pokazavši izvanredne rezultate ova ispitivanja počela su šire da se primjenjiuju i danas je dostupna svim ljudima koji vode računa o svom zdravlju.

Zbog najezde tehnologije, ubrzanog tempa života, otuđenosti ljudi, nezdrave ishrane, brojnih zagađivača... mnoge bolesti uzimaju maha. Na prvom mestu se izdvajaju psihički problemi, problemi sa varenjem, maligna oboljenja , oboljenja respiratornog i nervnog sistem. Statistike pokazuju da svaki drugi čovek nosi neku od navedenih bolesti ili je na granici da ih dobije.

Preventiva je ono što spašava živote.

Aparat Prevent S5 ima značajnu ulogu u preventivi. Može da detektuje promene i bolesti pre nego što se ona i manifestuje, u njenoj najranijoj fazi, dok je još na ćelijskom nivou.

Sa Preventom S5 na jednostavan, brz, bezopasan i precizan način moguće je izvršiti kontrolu kardiovaskularnog i cerebrovaskularnog sistema, moždanih nerava i ćelija, reumatskih oboljenja kostiju, želudaca i creva, polne funkcije, ginekološke probleme, šećer i masnoće u krvi, otrove, impulse srca i mozga, indeks rasta kostiju, gušteraču, bubrege, bolesti kostiju, pluća, endokrini sistem, jetru, imuno sistema, teške metale, gojaznost, aminokiseline, debelo crevo, koenzime, kolagen, prostatu, vitamine, alergije, kožu, oči itd

·

·  Kardiovaskularnih i Cerebrovaskularnih

·  Funkcionisanje moždanih nerava

·  Funkcija žučne kese

·  Reumatska obolenja kostiju

·  Opšte zdravstveno stanje

·  Muška polna funkcija

·  Index rasta kostiju

·  Funkcija želudaca i creva

·  Analiza telesne funkcije

·  Ljudski toksin (otrov)

·  Šećer i masnoća u krvi

·  Gojaznost

·  Impuls srca i mozga

·  Ginekologija

·  Amino kiseline

·  Debelo crevo

·  Koenzimi

·  Kolagen

·  Prostata

·  Sperma i seme

·  Vitamini

·  Alergije

·  Prsa - grudi

·  Oči

·  Koža

·  Funkcija gušterače

·  Menstrualni ciklus

·  Kardiovaskularni izveštaj

·  Gustoća kostiju

·  Funkcija pluća

·  Edokrini sistem

·  Funkcija bubrega

·  Funkcija jetre

·  Mikroelementi

·  Imunosistem

·  Teški metali

Pravovremeno otkrivanje funkcionalnih poremećaja kod čoveka, koristeći najsavremeniji aparat PREVENT S5 predstavlja sistematičan i proveren način poboljšanja kvaliteta i kreativnosti života svih generacija.

Nemojte biti sebični prema sebi i svojim najdražima, učinite ovaj prvi i najvažniji korak ka zdravom životu koristeći aparat budućnosti Prevent S5.PRIMERI IZVESTAJA
NAPOMENA:
- Pregled obavlja lekar specijalista aparatom Prevent S5 koji obuhvata 600 parametara u trajanju od 60 sekundi, detaljnu analizu svih dobijenih rezultata i predlog mera koje treba preduzeti.
- Analizu cete dobiti odstampanu na srpskom jeziku
- Najmanje 12 h pre dolaska ne konzumirati masnu hranu, slatkise, kafu, alkohol, energetska i gazirana pica
- Prilikom analize ne smete imati ništa od metala na telu - lančić , prstenje i slično
- Pregled nesme da koristite osobe sa ugrađenim Pejsmejker –om i ugradjenim metalom u telu.